Fjernlåns-blog

blog til udveksling af ideer og erfaringer omkring lånesamarbejde og ressourcedeling

Status for Kørselsordning og Bøger til Døren

Efter frokost blev det så tid til et af de emner der har været diskuteret meget i fjernlånskredse i dette forår. René Olesen, Konsulent i Styrelsen for Bibliotek og Medier gav en status på kørselsordningen og på Bøger til døren.

Der er nogle kasser der er blevet væk
Som man kan se på tidligere indlæg på denne blog, har der været problemer med leveringstiderne via kørselsordningen, specielt i foråret har biblioteker oplevet meget lange leveringstider – fx materiale der har været mere end en måned undervejs. Ifølge René Olesen har man ikke hos Landstrygeren kunnet finde ud af hvor fejlen er opstået, men man har taget en række forholdsregler så problemet forhåbentlig ikke opstår igen.

Generelt blev det til en god debat omkring kørselsordningen (der er mange der har en holdning hertil), og vi fik genopfrisket de forskellige områder for ordningen, bl.a. at leveringsfristen for kørselsordningen på 24 timer gælder fra knudepunkt til knudepunkt. Bibliotekerne blev også opfordret til at bruge de rigtige køresedler med de rigtige oplysninger, da forkerte køresedler også kan være med til at skabe problemer.

Læs mere om Kørselsordningen.

Herefter blev det til et lynindlæg omkring Bøger til døren, da vi havde brugt det meste af tiden til at diskutere kørselsordningen 🙂

Reklamer

7 juli, 2008 - Posted by | kørselsordning, oplæg, temadage

Endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: